Skip to main content

E. Stevoort - U13a

zaterdag 18 september 2021

Klasse! Beter kan je de wedstrijd van onze jongens tegen Stevoort eigenlijk niet samenvatten. Vanaf het begin stonden er namelijk twee klasseteams op het veld, wat zorgde voor een heel evenwichtige wedstrijd. Aan de pauze stonden we nog 1-0 achter, maar met nog vijftien minuutjes te gaan gaven de bordjes een voorsprong van 1-2 aan.

Toch was de overwinning zeker nog niet binnen. Want beide partijen drukten in het laatste kwart het gaspedaal nog dieper in. Het resultaat was een mooie wedstrijd, met heel wat open kansen aan beide kanten. Zelf wisten we echter maar 1 keer meer te scoren en Stevoort 2 keer. Bij het eindsignaal stond het dus 3-3.

Een verdiend gelijkspel, zowel voor onze jongens als voor die van Stevoort. Want het waren inderdaad twee klasseteams, die er voluit voor bleven gaan! Proficiat mannen! Super goed gedaan!